2010-03-07 10:36:08• hírek • Szatmár.ro

Húsznál több versenyző Hölgy

A zord időjárási körülmények sem akadályozták meg a több mint húsz vállalkozó kedvű  hölgyet, hogy egymás köridejét megdöntve körözzenek az akadálypályán az új Chevrolet Sparkkal a GrupWest udvarán.

A versenyzők között akadt háziasszony, volt gokartversenyző és persze újságíró is, a rendelkezésükre bocsátott kisautók pedig tökéletesen vizsgáztak az akadálypályán.

„Én egy több mint tízéves autót hajtok napi jelleggel, küzdve a szűk parkolókkal, és a többi vezetővel, akik sokszor udvariatlanok és türelmetlenek. Egy ilyen ügyes kisautó biztonságot nyújt a mindennapokban" nyilatkozta az egyik lelkes résztvevő családanya. „Fiatalos, csajos, és nagyon megy!"- tette hozzá a szintén beiratkozott leánya.

A parkolási verseny eredményei és díjazása:

Első díj: Csapó-Ilyés Emőke, nyereménye: 6hónapos kombinált Prima Gym bérlet
Második díj: Kun Hanna, nyereménye: 3 hónapos kombinált Prima Gym bérlet
Harmadik díj: Tasnadi Romela: 3 hónapos kombinált Prima Gym bérlet
Negyedik díj: Lukács Zimmermann Katalin: 1 hónapos kombinált Prima Gym bérlet
Ötödik díj: 1 hónapos kombinált Prima Gym bérlet

„Több szempontból is formabontó a rendezvény, először fordul elő ugyanis, hogy nem autós egyesület vagy szövetség, hanem egy márkaképviselet szervezzen „háziversenyt". Ugyanakkor, az ingyenes nevezés és a díjmentesen rendelkezésükre bocsátott autók tekintetében is igyekeztünk a legjobban a Hölgyek kedvében járni"-nyilatkozta Anzik Arnold, a Chevrolet márka értékesítési igazgatója.

A versenyen egyetlen Spark sem szenvedett súlyos sérüléseket, az átadott PrimaGym nyeremények és szervezői figyelmességek pedig őszinte mosolyt csaltak a vállalkozó  kedvű Hölgyek arcára.


A versenyt követően át is adták a djakat
A versenyt követően át is adták a djakat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: